Generatoarele Koltec cu alimentare solara folosesc tehnologii avansate ceea ce le face mai practice si mai rentabile in zone in care rețeaua de alimentare este indisponibila.  Un generator cu alimentare solara necesita un acumulator care sa inmagazineze energia solara. In functie de model, generatoare solare pot fi sisteme integrate, cu toate elementele incluse intr-o singura unitate (generator + panou solar + acumulator) sau pot fi constituite din generatorul de impulsuri la care trebuie adaugat un panou solar potrivit si o baterie reincarcabila.

Generatoarele de tipul MS sunt modele ideale pentru cei ce doresc maximul de ergonomie si utilizarea unui produs de ultima generatie. Daca insa doriti sa utilizati energia solara pentru perimetre mai mari va rugam sa ne contactati pentru a va oferi sisteme mai complexe. In aceste cazuri veti putea utiliza un generator alaturi de panouri foto-voltaice de putere adecvata.

 

IMPORTANT: in functie de zona geografica in care este situat generatorul (panoul), de pozitionarea corecta panoului fata de traseul Soarelui, de perioada cu lumina directa, cantitatea de energie cumulata poate diferi. Generatoarele de impulsuri cu energie solara Koltec sunt extrem de fiabile, chiar daca pentru o perioada de timp nu exista lumina solara directa.

Alimentare Solara